www.building-realestate.infojoker.bg 
 
   
   
   
 
 
 
 
Ю ЕС ДЖИ ТП / USG BULGARIA
СИСТЕМИ ЗА СУХО СТРОИТЕЛСТВО - ОКАЧЕНИ ТАВАНИ, ГИПСОКАРТОН И ФУГОПЪЛНИТЕЛИ SHEETROCK, ОКАЧВАЩИ СИСТЕМИ DONN, ПАНЕЛИ FIBEROCK


Категория:  Строителство и Недвижими имоти
Раздел:  Сухо строителство - материали за сухо строителство - фирми за сухо строителство
 

ЗА НАС

USG или United States Gypsum е водещ световен производител на гипскартон, продукти за обработка на гипсокартон, фугопълнители и голяма номенклатура строителни материали. Корпорацията е и глобален лидер в производството на системата за окачени тавани – DONN ®, както и на акустични пана и специални тавани.

Създадена през 1902 г., корпорацията USG има над 100 годишна история и със своите 14 000 служители и годишен оборот от над 5,1 млрд. долара е един от най-големите производители на строителни материали за интериора в света. Главният офис на фирмата се намира в Чикаго, САЩ. Понастоящем USG присъства в 249 точки по целия свят, като 70 от тях са производствени мощности.

USG присъства в България чрез свое представителство от началото на 1996 г. На българския пазар, чрез Ю Ес Джи Интириърс Ийст ТП, се предлагат окачени тавани, окачващи системи DONN®, готови фугопълнители и ленти за гипскартон Sheetrock ®, есктериорни панели Fiberock ® и др. продукти, с приложение в строителството.

Продуктите на USG се разпространяват в България чрез мрежата на оторизирани дистрибутори - директни вносители.


► Ю Ес Джи Интириърс Ийст е търговско представителство на USG за България, но не са актуализирали своя профил! Затова, кликнете на линка под логото и намерете складове и магазини за строителни материали, строителни фирми, фирми, предлагащи строителни машини, строително оборудване и съоръжения, както и дистрибутори на системи за сухо строителство, фирми за строителни ремонти и вътрешно довършителни работи и други.

 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com